ΟΜΆΔΑ TOBO  

Διεθνής εμπορική (Shanghia) Co. TOBO, ΕΠΕ Co. σωλήνων ελαίου Tianda, ΕΠΕ

Co. εξοπλισμού σωληνώσεων TOBO, ΕΠΕ Co. ανοξείδωτου Huxin, ΕΠΕ

Co. σωλήνων TPCO & TISCO (Tianjin), ΕΠΕ βιομηχανική ομάδα UK ΕΠΕ μετάλλων.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόντασπειροειδές στόλισμα πληγών

316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αγκώνα από ανοξείδωτο χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αγκώνα από ανοξείδωτο χάλυβα για τις πωλήσεις
Στην πιό πρόσφατη εκτίμηση προμηθευτών, TOBO κέρδισε την άριστη εκτίμηση, είναι καλό, θα συνεχίσει να συνεργάζεται.

—— Βραζιλία-Aimee

Ο σωλήνας χάλυβα κραμάτων ASTM A213 T9, σταθερή ποιότητα, καλή τιμή, άριστος serive, ΟΜΆΔΑ TOBO είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης μας.

—— Ταϊλάνδη -Dave Mulroy

Έξοχη διπλή φλάντζα ASTM A182 F55, καλή ποιότητα, συμπαθούμε αυτήν! Και χρόνος παράδοσης εγκαίρως επίσης, πολύ επαγγελματικός.

—— ΗΠΑ -Alfaro

Είμαι Online Chat Now

316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων

Κίνα 316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής
316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής 316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής 316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής 316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής 316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα/Ιαπωνία/Γερμανία
Μάρκα: TOBO/TPCO/TISCO/VALIN/METAL
Πιστοποίηση: ISO/PED/TUV/SGS/LR/BV
Αριθμό μοντέλου: επίπεδο στόλισμα επίπεδο στόλισμα δαχτυλιδιών επίπεδο στόλισμα μετάλλων μη graphited συμπιεσμένο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: 0.1USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΤΥΧΉ-ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Χρόνος παράδοσης: 3-15WORKDAYS
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000000pcs/year
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: στόλισμα ανοξείδωτου Αριθμό μοντέλου: στόλισμα ανοξείδωτου 316
Πρότυπο ή μη τυπική: Πρότυπο Πρότυπο: Το EN 1514-4 DlN

 Ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων
 
Το ζαρωμένο ξύρισμα στολισμάτων μετάλλων αποδεδειγμένος για να είναι και αξιόπιστος και οικονομικώς αποδοτικός για την εφαρμογή στη φλάντζα και τα κεφάλια όπου η φόρτωση μπουλονιών είναι ικανοποιητική. Η αρχή λειτουργίας τους είναι βασισμένη στους διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας των παρακείμενων υλικών. Η επίδραση σφράγισης παράγεται από το σταθερό φορτίο στο οποίο ένα στόλισμα εκτίθεται. Χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν τη μηχανική δύναμη, τη θερμική αγωγιμότητα, καθώς επίσης και τη θερμοκρασία και την ειδική αντίσταση διάβρωσης. Μπορούν να ταξινομηθούν στους επίπεδους, κομμένους οδοντωτά και ζαρωμένους τύπους, και είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν η συμπιεστότητα δεν είναι ένας παράγοντας ή και όπου η ικανοποιητική δύναμη στερέωσης είναι διαθέσιμη. Τα στολίσματα μετάλλων χαρακτηρίζουν τη μεγαλύτερη μηχανική δύναμη, την καλύτερες μεταφορά θερμότητας και την αντίσταση στις υψηλότερες θερμοκρασίες και τις πιέσεις, και μπορούν να προσφέρουν τα πλεονεκτήματα πέρα από τα ντυμένα στολίσματα τύπων σε ορισμένες εφαρμογές.
 
Τα ζαρωμένα στολίσματα μετάλλων με το μαλακό στρώμα και στις δύο πλευρές χρησιμοποιούνται στις χαμηλής πιέσεως εφαρμογές στους αγωγούς αερίου σωλήνων μεγάλων διαμέτρων στις υψηλές θερμοκρασίες. Η χρήση των ζαρωμένων στολισμάτων αποβάλλει το πρόβλημα του δύσκολου χειρισμού με τα μεγάλα στολίσματα αμέταλλων που χρησιμοποιούνται σε εκείνες τις εφαρμογές. Είναι κατάλληλοι για τους σωλήνες αερίου και τα καλύμματα βαλβίδων, ή οπουδήποτε τα οξέα, τα πετρέλαια και οι χημικές ουσίες βρίσκονται. Μπορούν να είναι χρησιμοποιημένες atlower πιέσεις και υψηλότερες θερμοκρασίες.
 
    
Το στόλισμα περιλαμβάνει έναν ζαρωμένο πυρήνα μετάλλων στο ανοξείδωτο με έναν από γραφίτη foillayer και στις δύο πλευρές. Το ζαρωμένο δαχτυλίδι παρέχει την υψηλή συμπίεση στο μαλακό υλικό στους ζαρωμένους λόφους, τη χαμηλή διατομική αυξανόμενη διάχυση ασφάλεια εκρήξεων καθώς επίσης και τη βελτιωμένους σταθερότητα και το χειρισμό.
Αυτή η υψηλή διαρροή-συμπίεση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων συστημάτων σφράγισης ακόμη και στη χαμηλή πίεση επαφών επιφάνειας, την υψηλές προσαρμοστικότητα και τις ιδιότητες ανθεκτικότητας.
 Το εσωτερικό δαχτυλίδι επηρεάζει μια περαιτέρω ιονική διάχυση μείωσης και αποτρέπει τα από γραφίτη στρώματα από την πρόσκρουση του λειτουργούντος μέσου που το στόλισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επίπεδο πρόσωπο, το αυξημένο πρόσωπο και τις αρσενικές και θηλυκές φλάντζες προσώπου, για τον εξοπλισμό με τις μεγαλύτερες διαστάσεις και στις ειδικής χρήσης βαλμένες φλάντζα συνδέσεις.     
 

 
το στόλισμα περιλαμβάνει έναν ζαρωμένο πυρήνα μετάλλων στο ανοξείδωτο με έναν από γραφίτη foillayer και στις δύο πλευρές. Το ζαρωμένο δαχτυλίδι παρέχει την υψηλή συμπίεση στο μαλακό υλικό στους ζαρωμένους λόφους, τη χαμηλή διατομική αυξανόμενη διάχυση ασφάλεια εκρήξεων καθώς επίσης και τη βελτιωμένους σταθερότητα και το χειρισμό.
 
Αυτή η υψηλή διαρροή-συμπίεση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων συστημάτων σφράγισης ακόμη και στη χαμηλή πίεση επαφών επιφάνειας, την υψηλές προσαρμοστικότητα και τις ιδιότητες ανθεκτικότητας.
Το εσωτερικό δαχτυλίδι επηρεάζει μια περαιτέρω ιονική διάχυση μείωσης και αποτρέπει τα από γραφίτη στρώματα από την πρόσκρουση του λειτουργούντος μέσου που το στόλισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επίπεδο πρόσωπο, το αυξημένο πρόσωπο και τις αρσενικές και θηλυκές φλάντζες προσώπου, για τον εξοπλισμό με τις μεγαλύτερες διαστάσεις και στις ειδικής χρήσης βαλμένες φλάντζα συνδέσεις.
     
 
 
Sytle αριθ.: Rs4-VW το στόλισμα περιλαμβάνει έναν ζαρωμένο πυρήνα μετάλλων στο ανοξείδωτο με ένα μερικό από γραφίτη στρώμα φύλλων αλουμινίου και στις δύο πλευρές. Το σφραγίζοντας σύστημα είναι βασισμένο σε rs4-VI μας και χαρακτηρίζει τις άριστες σφραγίζοντας ιδιότητες που η μερική κάλυψη μειώνει το σφραγίζοντας πρόσωπο και αυξάνει έτσι τη συγκεκριμένη πίεση επαφών επιφάνειας. Σε αυτό το σχέδιο πρέπει να δοθεί προτεραιότητα άνω του rs4-VI όπου η δύναμη αμπαρώματος είναι χαμηλή και στις σφραγίδες με τα μεγαλύτερα πλάτη σφράγισης
   
    Το στόλισμα περιλαμβάνει έναν ζαρωμένο πυρήνα μετάλλων στο ανοξείδωτο με έναν από γραφίτη foillayer σε καθεμία πλευρές. Το ζαρωμένο δαχτυλίδι παρέχει την υψηλή συμπίεση στο μαλακό υλικό στους ζαρωμένους λόφους, τη χαμηλή διατομική αυξανόμενη διάχυση ασφάλεια εκρήξεων καθώς επίσης και τη βελτιωμένους σταθερότητα και το χειρισμό
Αυτή η υψηλή διαρροή-συμπίεση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων συστημάτων σφράγισης ακόμη και στη χαμηλή πίεση επαφών επιφάνειας, την υψηλές προσαρμοστικότητα και τις ιδιότητες ανθεκτικότητας το εσωτερικό δαχτυλίδι επηρεάζει μια περαιτέρω διάχυση μείωσης και ένα prev-ε nts τα από γραφίτη στρώματα από την πρόσκρουση του λειτουργούντος μέσου.
  
Το στόλισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επίπεδο πρόσωπο, το αυξημένο πρόσωπο και τις αρσενικές και θηλυκές φλάντζες προσώπου, για τον εξοπλισμό με τις μεγαλύτερες διαστάσεις και στις ειδικής χρήσης βαλμένες φλάντζα συνδέσεις
 
     
Διαστάσεις για το ζαρωμένο στόλισμα το (CMG) μετάλλων για να ταιριάξει τις φλάντζες ASME B16.5

Υλικό πυρήνων

Μέγιστη θερμοκρασία

 

 

Ανοξείδωτο

1000-1600°F535-870°C)

 

Χάλυβας Carbob

800°F425°C

 

 

Ορείχαλκος

500°F260°C

 

 

Χαλκός 

600°F315°C)

 

 

Αργίλιο

800°F (425°C

 

 

Monel

1500°F (815°C

 

 

Νικέλιο

1400°F760°C

 

 

Inconel

2000°F1100°C

 

Αντιμετώπιση του υλικού

Μέγιστη θερμοκρασία

Πίεση Temp δωματίων

 

 

Min.Mpa (PSI)

Max.Mpa (PSI)

Εύκαμπτος γραφίτης

500°C932°F

17 (2500

500(72500)

Φύλλο μη-αμιάντων

400°C752°F

233300

500(72500)

PTFE

260°C500°F

172500

500(72500)

Οι διαστάσεις ζάρωσαν τα στολίσματα μετάλλων για να ταιριάξουν το EN 1514-4 DlN

 

Πλεονεκτήματα:

 

1- σημαντική μηχανική δύναμη και θερμική αγωγιμότητα

2- ικανός τις υψηλές θερμοκρασίες

3- Εκεί aer σχεδόν κανένας περιορισμός σχετικά με το μέγεθος

4- η στερεά κατασκευή παρέχει τη σταθερότητα ακόμη και για τις μεγάλες διαμέτρους και εξασφαλίζει το χωρίς προβλήματα χειρισμό και την εγκατάσταση.

 

Meterials για το μέταλλο και τα ζαρωμένα στολίσματα μετάλλων:

 

Υλικό ASTM DIN υλικό αριθ.
Χάλυβας χαμηλού άνθρακα Μαλακός σίδηρος 1.1003
Ανοξείδωτο AISI 304 1.4301
Ανοξείδωτο  AISI 316 1.4401
Ανοξείδωτο AISI 321 1.4541
Ανοξείδωτο AISI 316 Tj 1.4571

      Το ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων θα αποδειχθεί και αξιόπιστο και οικονομικώς αποδοτικό για τον εφαρμόσιμο στη φλάντζα και τα κεφάλια όπου η φόρτωση μπουλονιών είναι ικανοποιητική. Η αρχή λειτουργίας τους είναι βασισμένη στους διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας των παρακείμενων υλικών. Η επίδραση σφράγισης παράγεται από το σταθερό φορτίο στο οποίο ένα στόλισμα εκτίθεται. Χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν τη μηχανική δύναμη, τη θερμική αγωγιμότητα, καθώς επίσης και την ειδική αντίσταση teperature και διάβρωσης. Μπορούν να ταξινομηθούν στους επίπεδους, κομμένους οδοντωτά και ζαρωμένους τύπους, και είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν η συμπιεστότητα δεν είναι ένας παράγοντας ή και όπου η ικανοποιητική δύναμη στερέωσης είναι avaible. Η μεγαλύτερη mechanial δύναμη στολισμάτων μετάλλων featuire, καλύτερη μεταφορά θερμότητας και ανθεκτικός στις υψηλότερες θερμοκρασίες και τις πιέσεις, και μπορεί να προσφέρει τα πλεονεκτήματα πέρα από τα ντυμένα στολίσματα τύπων σε ορισμένες εφαρμογές.

       Τα ζαρωμένα στολίσματα μετάλλων με το μαλακό μαλακό στρώμα και στις δύο πλευρές χρησιμοποιούνται στις χαμηλής πιέσεως εφαρμογές στους αγωγούς αερίου σωλήνων μεγάλων διαμέτρων στις υψηλές θερμοκρασίες. Η χρήση των ζαρωμένων στολισμάτων αποβάλλει το πρόβλημα του δύσκολου χειρισμού με το largen στα στολίσματα μετάλλων που χρησιμοποιούνται σε εκείνες τις εφαρμογές. Είναι κατάλληλοι για τους σωλήνες αερίου και τα καλύμματα βαλβίδων, ή οπουδήποτε τα οξέα, τα πετρέλαια και οι χημικές ουσίες βρίσκονται. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις χαμηλότερες πιέσεις και τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

 

Πλεονεκτήματα:

 

1- σημαντική μηχανική δύναμη και θερμική αγωγιμότητα

2- ικανός τις υψηλές θερμοκρασίες

3- Εκεί aer σχεδόν κανένας περιορισμός σχετικά με το μέγεθος

4- η στερεά κατασκευή παρέχει τη σταθερότητα ακόμη και για τις μεγάλες διαμέτρους και εξασφαλίζει το χωρίς προβλήματα χειρισμό και την εγκατάσταση.

 

Meterials για το μέταλλο και τα ζαρωμένα στολίσματα μετάλλων:

 

Υλικό ASTM DIN υλικό αριθ.
Χάλυβας χαμηλού άνθρακα Μαλακός σίδηρος 1.1003
Ανοξείδωτο AISI 304 1.4301
Ανοξείδωτο  AISI 316 1.4401
Ανοξείδωτο AISI 321 1.4541
Ανοξείδωτο AISI 316 Tj 1.4571

 

        Το ζαρωμένο μέταλλο καλύπτεται με του από γραφίτη, κεραμικού ή στρώματος PTFE. Ένα πρόσθετο στρώμα λήξης εφαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του μέσου που σφραγίζεται. Τέτοια στολίσματα χρησιμοποιούνται στις ανώμαλες ή διαστρεβλωμένες επιφάνειες σφράγισης, όπου περισσότερα ελαστικά υλικά με την καλύτερη απόδοση σφράγισης απαιτούνται.

 

Σημείωση: Το μέταλλο είναι 0,5 χιλ. παχύ και η corrugation πίσσα είναι 3mm, 4mm ή 6mm ανάλογα με το πλάτος των στολισμάτων. Το πάχος corrugation είναι περ. 1mm 1,5mm, ανάλογα με το μέγεθος στολισμάτων. Το ζαρωμένο μέταλλο μπορεί να καλυφθεί με τα από γραφίτη, κεραμικά ή στρώματα PTFE στο πάχος 0.5mm, 1mm ή 1,5mm.

316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων316 σπειροειδές στόλισμα πληγών ανοξείδωτου/ζαρωμένο στόλισμα μετάλλων

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
TOBO STEEL GROUP CHINA

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: joy.wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Διπλός σωλήνας ανοξείδωτου

S31803/έξοχος διπλός σωλήνας ανοξείδωτου S31500/S32750 κ.λπ. πάχος 2.5mm - 50mm

Το κράμα 2507 και S32760 λεπταίνει τη σωλήνωση ανοξείδωτου τοίχων γύρω από το σωλήνα SS

Έξοχος διπλός χωρίς συγκόλληση σωλήνας, έξοχο διπλό CE σωλήνων ASTM A790/790M UNS S32750 (1.4410) ASTM A789/789M SAF2507 TUV

S31803 διπλός σωλήνας ανοξείδωτου 2 ίντσας

πλαστά εξαρτήματα σωληνώσεων

ASTM B800 800H 800HTSockolet, Weldolet, συναρμολογήσεις θηλών σωλήνων, επικεφαλής βούλωμα δεκαεξαδικού

Σφυρηλατημένος χάλυβας αγκώνας χάλυβα συναρμολογήσεων ASTM A182 2205 διπλός, γράμμα Τ, μειωτής

Σφυρηλατημένες χάλυβας συναρμολογήσεις ASTM A182 F317LF317, αγκώνας, γράμμα Τ, μειωτής, SW, 3000LB, Ansi B16.11 6000LB

ASTM A105 γαλβάνισε τις σφυρηλατημένες τοποθετήσεις σωληνώσεων χάλυβα 90 βαθμός αγκώνας 0,75 ιντσών

Butt συγκολλήσεων εξαρτήματα

1» στον ομόκεντρο μειωτή εκκεντρικό UNS S31254 ASTM A182 F44 254SMO 1.4547 24» SCH80

Άνευ ραφής συναρμολογήσεις ASTM A815 UNS S31803/S32750/S32205 συγκόλλησης άκρης αγκώνων SS

Εκκεντρικές/ομόκεντρες συναρμολογήσεις συγκόλλησης άκρης μειωτών ASTM/ASME SA 403 GR 347, 347H, 904, 904L

Κοχλιοτομώ Weldolet συναρμολογήσεων ενωμένων στενά άκρη σωληνώσεων τοποθετήσεων ανοξείδωτου κολπίσκων/εξόδου 1/220 ίντσα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Butt συγκολλήσεων εξαρτήματα προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2020 buttweldingfitting.com. All Rights Reserved.