Κίνα Butt συγκολλήσεων εξαρτήματα κατασκευαστής

ΟΜΆΔΑ TOBO

  

Διεθνής εμπορική (Shanghia) Co. TOBO, ΕΠΕ       Co. σωλήνων ελαίου Tianda, ΕΠΕ

Co. εξοπλισμού σωληνώσεων TOBO, ΕΠΕ        Co. σωλήνων TPCO & TISCO (Tianjin), ΕΠΕ

                       

Ειδήσεις

January 21, 2021

GOST σφυρηλατημένων κομματιών ανοξείδωτου 316L τυφλή φλάντζα θεαμάτων φλαντζών για το πετρέλαιο

GOST σφυρηλατημένων κομματιών ανοξείδωτου 316L τυφλή φλάντζα θεαμάτων φλαντζών για το πετρέλαιο

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Κατηγορία 150 ανοξείδωτου DN15-DN600 PN16 τυφλή φλάντζα θεαμάτων για το πετρέλαιο, χημική βιομηχανία, νερό

Προδιαγραφή Σύμφωνα με την απαίτησή σας.
Υλικό Ανοξείδωτο, ορείχαλκος, χαλκός, αργίλιο, χάλυβας άνθρακα, χάλυβας κραμάτων κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Η zn-επίστρωση, Νι-επίστρωση, χρώμιο-επίστρωση, Tin-plating, χαλκός-επένδυση, ο ψεκασμός ρητίνης οξυγόνου στεφανιών, η θερμότητα που διαθέτει??????????? γαλβανισμός, μαύρο επίστρωμα οξειδίων, ζωγραφική, κονιοποίηση, χρώμα ψευδάργυρος-που καλύπτονται, μπλε μαύρη ψευδάργυρος-καλυμμένη, οξυδώνει το προληπτικό πετρέλαιο, το κράμα τιτανίου που γαλβανίζονται, την ασημένια επένδυση, το πλαστικό, ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, υποβάλλοντας σε ανοδική οξείδωση κ.λπ.
Εφαρμογές Αυτοκίνητος, όργανο, ηλεκτρικός εξοπλισμός, οικιακές συσκευές, έπιπλα, μηχανικός εξοπλισμός, καθημερινός εξοπλισμός διαβίωσης, ηλεκτρονικός αθλητικός εξοπλισμός, ελαφριά προϊόντα βιομηχανίας, μηχανήματα υγιεινής, προμήθειες εξοπλισμού ξενοδοχείων αγοράς, artware κ.λπ.
Συσκευασία Εσωτερική πλαστική τσάντα, εξωτερικό κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, και μπορούμε επίσης να συσκευάσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας Μια επιχείρηση με την ολοκλήρωση βιομηχανίας και εμπορίου
Παραγωγή του εξοπλισμού CNC ΜΗΧΑΝΉ SHENGYU & SYX42. Άλλες μηχανές συμπεριλαμβανομένης της μηχανής Jinju & 502S, μηχανή Liqiang, αυτοκίνητο ανοίξεων άξονων τορνεύουν Libo & XB, τη μηχανή Hexing/SX βιδών & τη σειρά Χ, τον ΚΌΣΜΟ & j23-80 J23-65A/J23-16 μηχανών Inclinable Τύπου, μηχανή άλεσης COYO/ALSGS & Κύπρος-λ-90, συνεχής καυτός μετριάζοντας φούρνος Sanli αέρα & RJC210, που τρυπά τη μηχανή Dongrong/EF, τη μηχανή DA SHUANG YANG & m230-2 μύλων, τη μηχανή C6233 τόρνου, την τέμνουσα μηχανή Deren καλωδίων & DK7740 κ.λπ.
Εξοπλισμός δοκιμής Προβάλλοντας τις συσκευές, αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, Durometer, και ντύνοντας τον ελεγκτή πάχους
Εργατικό δυναμικό Μια ομάδα πεπειραμένου τεχνικού παραγωγής, περίπλοκου μηχανικού και αφιερωμένο QC
Περίπου εμείς Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2000, ειδικεμένος στην παραγωγή του τόρνου CNC/AUTO, των ελατηρίων, των άξονων, των βιδών, των μερών σφράγισης και άλλων μερών μετάλλων. Οι κύριοι τρόποι παραγωγής μας σχεδιάζουν και ενισχύουν βασισμένοι στα σχέδια ή τα δείγματα των πελατών.
Κύριες αγορές Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, δυτική Ευρώπη, βόρεια Ευρώπη, νότια Ευρώπη, Νότια Ασία, Αφρική Αφρικανός

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GOST σφυρηλατημένων κομματιών ανοξείδωτου 316L τυφλή φλάντζα θεαμάτων φλαντζών για το πετρέλαιο  0

 

 

 

Διαδικασία παραγωγής

 

 

Σφαιρική καυτή κατηγορία 150 πώλησης τυφλή φλάντζα θεαμάτων χάλυβα άνθρακα για το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, το νερό κ.λπ.

Προδιαγραφές

1.Stainless φλάντζα χάλυβα

2.sch5s-schxxs

3.ISO9001, ISO9000

4.Market: Αμερική, Αφρική, Μέση Ανατολή, σημείο της Ασίας

 

 

Συσκευασία & παράδοση

 

Λεπτομέρειες συσκευασίας Σε ξύλινη περίπτωση, παλέτες ή σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών
Λεπτομέρειες παράδοσης 7-15 ημέρες μετά από το PO

 

Η επιχείρησή μας

 

Είμαστε ένα από τα επαγγελματικά προϊόντα σωληνώσεων εξαγωγέων κατασκευαστών στην Κίνα. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1998, καλύψεις 550 εγκαταστάσεων, 000 τετραγωνικά μέτρα και ένας τομέας κατασκευής των μετρητών 6,8,000square, που υπάρχουν 260 εργαζόμενοι και 45 τεχνικοί.

Έχουμε πέντε εργοστάσια κλάδων που μπορούν να παρέχουν τους καλύτερες ποιοτικούς σωλήνες, τους σωλήνες, τις φλάντζες συναρμολογήσεων και τα σχετικά εξαρτήματα. Τώρα, είναι κύριο διάφορων προηγμένων εξοπλισμών παραγωγής σωλήνων, μέταλλο, σφυρηλατημένο κομμάτι, κατεργασία, κρύα διαμόρφωση, καυτή εξώθηση, όπως η διαδικασία θερμικής επεξεργασίας, παράγοντας 60, 000 τόνοι των τοποθετήσεων σωληνώσεων. Επιχείρηση με ποικίλες συσκευές ανίχνευσης, όπως η μη καταστρεπτική δοκιμή, χημική ανάλυση, μεταλλογραφική εξέταση, φυσικά πειράματα. Ο τεχνικός είναι πολύ δύναμη, τα κύρια προϊόντα μας περιέχουν οι συναρμολογήσεις συγκόλλησης υποδοχών και τα κοχλιοτομημένα εξαρτήματα, η συγκόλληση σωλήνων και τα υλικά των προϊόντων περιέχουν το ανοξείδωτο, διπλός-ανοξείδωτος χάλυβας κραμάτων χάλυβα.

Επιπλέον, εγκρινόμαστε από περισσότερους από 120 top-class μύλους από τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Κίνα όπως JFE, SUMITOMO, POSCO, BAOSTEEL, TISCO, LISCO, .TPCO, HENGYANG VALIN και ούτω καθεξής.

 

 

FAQ

 

Q1: Πόσο καιρό παίρνει για να εκτελέσει τη διαταγή μου;

Αυτός εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της διαταγής.

Παρακαλώ μας πέστε την ποσότητα και τον πρότυπο αριθμό των προϊόντων που είστε έτοιμος να διατάξετε, έτσι ώστε θα σας δώσουμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα.

 

Q2: Πώς μπορώ να ξέρω την ολοκλήρωση της διαταγής μου;

Επάνω στην παραλαβή της κατάθεσης, θα τακτοποιήσουμε αμέσως για την παραγωγή, αφότου ολοκληρώνεται η διαταγή, εμείς inspecand θα εξετάσουμε όλα τα προϊόντα για να μην εξασφαλίσουμε προσεκτικά καμία ζημία και χαμένος, θα σας στείλουμε επίσης τις εικόνες ανίχνευσης της διαταγής σας πριν από την παράδοση για σας για να επιβεβαιώσουμε τη δήλωση: Τα χρώματα των προϊόντων μπορούν να ποικίλουν ελαφρώς από το πραγματικό χρώμα λόγω της φωτογραφίας, της ανίχνευσης, κ.λπ.

 

Q3: Μπορείτε να κανονίσετε να παραδώσετε τα αγαθά για μας;

Ναι. Όταν τέρμα οι διαταγές, θα σας ενημερώσουμε και επίσης μπορούμε να τακτοποιήσουμε τη ναυτιλία στον ίδιο χρόνο.

Υπάρχει LCL στέλνοντας και FCL που στέλνει για το διαφορετικό όρο διαταγής, ο αγοραστής μπορεί επίσης να επιλέξει την εναέρια μεταφορά ή τον ωκεανό που στέλνει για την απαίτησή σας. Όταν οι διαταγές σας φθάνουν στον τοπικό κοντινότερο θαλάσσιο λιμένα ή το λιμένα ποταμών σας, η επιχείρηση διοικητικών μεριμνών infrom εσείς.

 

Q4: Μπορείτε να εγγυηθείτε τα προϊόντα σας;

Ναι, εγγυώμαστε την ικανοποίηση 100% σας σε όλα τα προϊόντα μας.

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας ανατροφοδοτήσει αμέσως εάν δεν ικανοποιείτε με την ποιότητα ή την υπηρεσία Uptop, εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις απαιτήσεις συμβάσεων, εμείς θα σας στείλει μια ελεύθερη αντικατάσταση ή θα σας δώσει την αποζημίωση στην επόμενη διαταγή.

 

Q5: Μπορώ να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας;

Φυσικά, πάντα με τη μεγάλη ευχαρίστηση στην υπηρεσία σας .we έχουμε μια αίθουσα εκθέσεως σε Dongguan της Κίνας

Εάν θέλετε να διατάξετε τα προϊόντα μας και να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας, παρακαλώ contct εμείς για να κάνει έναν διορισμό.

 

 

Σχετικά προϊόντα

Σφαιρική καυτή κατηγορία 150 πώλησης τυφλή φλάντζα θεαμάτων χάλυβα άνθρακα για το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, το νερό κ.λπ.Σφαιρική καυτή κατηγορία 150 πώλησης τυφλή φλάντζα θεαμάτων χάλυβα άνθρακα για το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, το νερό κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας